منوی محصولات و آموزشی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فروشگاه محصولات
سوالات متداول

سوالات متداول

سوالات در زمینه سایت

براحتی از طریق فروشگاه میتوانید نسبت به خرید تمامی محصولات موجود در هر تعداد اقدام نمایید.

بعد از انتخاب محصول و معین کردن تعداد آنها به صفحه تسویه حساب بصورت اتوماتیک منتقل می شوید 

آدرس خود را درج نموده و بعد از پرداخت در صفحه بانکی می توانید محصول خود را درب منزل تحویل بگیرید.

محصول ارزشمند نحوه تکثیر و پرورش زالوی طبی بصورت قدم به قدم و صفر تا صد شامل 8 فصل و 33 فایل ویدئویی می باشد که به کلیه نکاتی که یک فرد پرورش دهنده نیاز دارد پرداخته است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم به این صفحه مراجعه نمایید.

ایران زالو با نیت آموزش و همچنین ارائه خدماتی همچون مشاوره و پشتیبانی راه اندازی شده و هم اکنون با ارائه محصولات و همچنین آموزشهای تخصصی در حال فعالیت بوده و توانسته با کیفیت مناسب و قیمتهای منصفانه در این عرصه جایگاه خوبی داشته باشد.

مقالات آموزشی مفید ، دانلودهای رایگان ، فروشگاه محصولات ، بخش فایلهای صوتی ، بخش فایلهای تصویری ، بخش اینفوگرافیکها ، و…

دلایل و مزیتهای پرورش زالو

زالو بعنوان یک جراح کوچک و کم هزینه ، بدون عوارض فرعی و… می باشد در حال حاضر گرایش مردم روز به روز به سمت طب سنتی و همچنین استفاده از زالو برای درمان بیماریهای مختلف ( یش از 100 نوع بیماری خطرناک و صعب العلاج) بیشتر می شود.

کارشناسان بیش از 100 نوع آنزیم مفید در بزاق زالو شناخته اند.

از جمله :

هیرودین (آنزیم انعقادی خون )

بدلين (ضد تورم )

آپيراز

اگلين (آنزیم ضد تجمع پلاکتی )

دستابيلاز

هيالورونيداز (به عنوان یک انتی بیوتیک)

ليپازها و استرازها

آنتي الاستازماده گشاد کننده رگ      

مونوکسید نیتروژن سنتتاز       

اورگلاز (موثر در درمان آرترز)

و….

 

هیرودین (آنزیم انعقادی خون )

دُمَل ها ، زخم های چرکی و جوش های عفونت خونی بر روی پوست گردن و صورت، غده های عفونی زیر پوست، پاکسازی و روشن کردن و زیبایی صورت ، گرفتگی رگهای قلب که موجب عوارض قلبی و تنگی نفس می شود، جلوگیری از  عوارض سکته مغزی و نرسیدن خون به مغز (به صورت فلج یک طرفه و رعشه و لرزش سر و دستها و ضعف مغز نمایان می شود) ،جلوگیری از عوارض قند بر چشمها و پاها که باعث سیاه شدن و گاه زخم شدن پاها می شود،واریس و ورم رگهای ساق پا، آرتروز مزمن و درد شدید زانو و آب زانو و ورم زانو ، سردرد و سینوزیت مزمن و عفونت سینوسها ،کیست و عفونت پستانها، ورم لوزه ها و عفونت آن و خنازیر( زخم خطر ناک گلو ) ، نقرس و درد شدید پاها، بادسرخ (ورم بینی ) و پوست سر ، واریکوسل و عوارض بیضه ها و ورم بیضه و ضعف اسپرم مردان  ، گل مژه و عفونت چشم ، ضعف چشم، التهاب چشم، آبریزش و خارش چشم، زخم معده، کولیت روده، امراض ریوی، التهابات کبد ، کیسه صفرا و بواسیر، کمک به ترک اعتیاد به موادمخدر و… ، پاک کردن سلولهای مغزی ،تقویت پیازچه موی سر، درمان بیماریهای مفصلی ، استفاده بعد از پیوند اعضا  ، کمر درد، مشکلات شنوایی ، ضعف اعصاب و وسواس  ،امراض صعب العلاج مغز (CXS) پارکینسون ، رعشه ،(MS) و(VS) گرفتگی عروق مغز ، آلزایمر و صرع ، درمان گاستریت ، هموروید ، آدنوم پروستات ، الکلیسم ، پروستاتیت  ، بیماریهای مغزی ، سکته هاي مغزي، میگرن، سرسام، سرگیجه، لقوه، تقویت حافظه، جنون، عشق، فلج مغزي، تشنج، آب مروارید، آب سیاه، شبکوري، ناخنک، وزوز گوش، درد گوش، عفونت گوش، زخم گوش، از بین رفتن حس بویایی، خشکی بینی، زخم بینی، آفت دهان، درد دندان، عفونت لثه، ورم لثه، ورم زبان، خناق، زخم حلق، لکنت زبان، درد سینه، آسم، ذاتالریه، تپش قلب، سکته هاي قلبی، گرفتگی عروف کرونر، ضایعات دریچه میترال، سکسکه، شقاق مقعد، فیستول، سینوس پیلونیدال، سیروز کبدي، یرقان، زخم کلیه و مثانه، زخم آلت تناسلی، سوزش منی، دوان شق شدن آلت، عدم نعوظ کافی آلت، ضعف قواي جنسی، کوچکی آلت، بسته شدن خون حیض، خارش شدید دهانه رحم و مقعد، پریودهاي دردناك، گرفتگی عروق تناسلی در زنان، بواسیر رحم، شقاق و زخمهاي رحم، سقط جنین، سوزاك، نازایی، درد مهرههاي گردن، درد آرنج، رماتیسم، آرترید روماتونید، التهاب مفاصل، خار پاشنه، کشیدگی و اسپاسم عضلات، ورم پشت زانو، سوزش کف پا، سردشدن عضلات پا، خونمردگی، ریزش ناگهانی مو، جوشهاي صورت، لک صورت، ویتیلیگو، تبخال، سرخشدن صورت، گرفتگی صورت، اگزما، پسوریازیس یا داءالصدف، زگیل، سالک، کهیر، ترك پاشنه پا، گزیدگی حیوانات، بهجت، لوپوس، ترك اعتیاد، فشارخون، تجمع خون در اثر ضربه، قانقاریا، تومورهاي مغزي، دیابت، زخمهاي وخیم در بیماران، دیابتی، ترموبوز، فیل پا، درد سیاتیک،  فیستول مقعدي و … و دهها خاصیت دیگر .

برای درمان جوشهای صورت ، شفافیت ، زیبا سازی و رفع چین و چروک پوست و…

بهتر است برای افراد مسن از تعداد زالوی کمتر استفاده شود.

عمومی پرورش و تکثیر

زالوها دوجنسه(هرمافرودیت) هستند و آلت نرینگی و مادینگی دارند.

نژادهای هیرودومدیسینالیس،هیرودواورینتالیس و هیرودو وربانا بهترین نژاد طبی در دنیا و ایران بشمار می روند.

رنگهای نامنظم در سطح شکمی و نوارهای نارنجی و یا حنایی شکل در پهلو و کمر.

بله.اکثر زالوهای شناخته شده بی اثر (انگل) و یا سمی هستند( تقریبا 650 گونه زالو شناخته شده است که تنها بین 10 الی 15 گونه آن کاربرد طبی دارند)

محل زندگی طبیعی زالوها در برکه ها ، آبگیرها ، تالابها و… می باشد اما انسان توانسته با پرورش زالو در محیط مصنوعی زادآوری در این موجود بوجود بیاورد.

غالبا در فصل بهار صید زالو شروع شده و در بهار و تابستان صید زالو انجام میشود.

بند بند شدن یا دفرمگی که این حالت بدن زالو با نامهای مختلفی شناخته میشود دلایل مختلفی از جمله : تغذیه غیر اصولی و نادرست ، بیماریها ، شکها ، نارسایی بدنی و هضم ناقص بعد از تغذیه و… اتفاق می افتد.

تلفات زالوها بدلایل مختلفی اتفاق می افتد : بیماریها ، شک دمایی ، آلودگی های شیمیایی و میکروبی ، تنشهای صوتی و فیزیکی شدید و…

شروع به کار

در ابتدای امر پیشنهاد می شود حتما با تعداد بسیار کم شروع بکار کنید برای شروع بکار با تعداد زیر 500 قطعه میتوان شروع کرد.

برای تعداد زیر 1000 ( روش خانگی) قطعه می توان با فضای 30 متر مربع فعالیت کرد.

علاقه به این کار ، اطلاعات کافی ، صبور بودن ، مدیریت صحیح فارم ، و…

شما باید به موارد اصلی مانند : آب ، دما و رطوبت توجه ویژه ای داشته باشید.

بله . به صورت مصنوعی میتوان در هر منطقه پرورش زالو انجام داد.

نیمه تاریک باشد

بهداشتی باشد

بدور از آلودگی های شیمیایی ، ارتعاشی و صوتی باشد.
آب مناسب داشته باشد.
محیط پرورش با توجه به نوع روش انتخابی ما دارای تمامی موارد مورد نیاز باشد.
ابعاد و اندازه متناسب با تعداد زالو باشد.

فاضلاب مناسب جهت تخلیه آب

قابلیت بخش بندی کردن داشته باشد.

قابلیت نصب قفسه ، کولر گازی و… داشته باشد.

براحتی بتوان مدیریت آسان و دقیق بر فارم داشت و کنترل همه چیز در دست خودمان باشد

در محیط فارم به غیر از زالو ، موجود زنده و یا چیز دیگری نگهداری نکنیم .

جهت کسب اطلاعات تکمیلی در این زمینه میتوانید مقاله ای با این مضمون را در سایت مطالعه نمایید.

در اولین قدم بایستی نسبت به تهیه لیست وسایل و تجهیزات مورد نیاز اقدام کرد که این وسایل با توجه به تعداد ، نوع و اندازه مورد نیاز خودتان دسته بندی می شوند.

تعداد وسایلی که بایستی خریداری کنیم باید با تعداد زالوی خریداری شده نسبت داشته باشد اندازه وسایل نیز بایستی متناسب با مکان و یا تعداد زالوی ما متفاوت است.

انتخاب وسایل و تجهیزات با توجه به شرایط مکان شما بایستی انجام شود چرا که خرید وسایلی که سنخیتی با مکان شما ندارد باعث مشکلات احتمالی در حین کار خواهد شد.

خرید تمام وسایل و تجهیزات مورد نیاز پرورش زالو و سپس انتقال یکجای آنها به محل فعالیت

قبل از جابجایی نیز محل فعالیت را آماده سازی کنید آماده سازی مکان فعالیت پرورش زالو موارد مختلفی دارد که از آن جمله می توان به زیر سازی و سیمان کاری ، لوله کشی ، برق کشی ، فاضلاب ، تهویه و سایر موارد اشاره کرد.

چیدمان را بایستی در آموزش‌های لازمه فرا بگیرید و بعد از انجام تمامی موارد فوق به دنبال رفع مشکلات و عیوب احتمالی در فارم خود باشید چرا که بعد از ورود زالوها به محل پرورش زالو ، بایستی کمتر رفت و آمد و سر و صدا شود.

قرنطینه

در زمان قرنطینه باید دمای محیط بین 13 الی 17 درجه باشد و چنانچه بیش از این دما باشد موجب افزایش بیماری ، آلودگی آب و تلفات زالوها می گردد.

بایستس آب ظرفهای حاوی زالو بین 1 الی 3 روز یکبار تعویض شود و موضوع مهم کثیفی آب می باشد.

آب مخزنی که هم دما با محیط است بایستی اکسیژن کافی داشته باشد و ظرفها را از آب قدیمی خالی کرده و بعد از بررسی ظرف از وجود مورد مشکوک و تلفات ، دوباره از آب جدید پر می کنیم( تقریبا 60 درصد ظرف) سپس بعد از آن داخل ظرفها باید محلول آب نمک بریزیم.

برای هر ظرف 3 الی 4 قاشق غذاخوری محلول آب نمک 5% باید ریخت

دمای آب قرنطینه بین 12 الی 15 درجه.

بعنوان مثال 5 لیتر آب سالم در ظرفی ریخته و نمک دریای طبیعی به میزان 250 الی 500 گرم را در آن بطور کامل حل می کنیم.

برای هر ظرف 5 لیتری آب که حاوی آب تصفیه شده و زالو می باشد تقریبا 1 قاشق غذاخوری محلول 5% نمک دریا اضافه می کنیم.

تغذیه

زالوها بطور ذاتی خونخوار (انگل) بشمار رفته و از خون حیوانات و پستانداران و آبزیان مختلف تغذیه می کنند.

روش طبیعی (تغذیه از سایر حیوانات بصورت معمولی یا بصورت دخالت انسان) ، روش مصنوعی ( تشت و الک – روش مکانیزه)

در حال حاضر برای تعداد بالا بهتر است از روش تشت و الک یا مکانیزه استفاده کرد.

در این روش خون سالم از کشتارگاه زیر نظر دامپزشکی و بهداشت تهیه شده و سپس با رعایت مسائل مهمی همچون جلوگیری از لخته شدن و … باید خون را به فارم برسانیم در مرحله بعد ظرفهای مخصوص این کار که تشت ، الک ، هیتر آکواریوم ، و… است حاضر کرده و خون را داخل تشتی که زیر آن آب گرم 30 الی 35 درجه می باشد ریخته و زالوها را داخل الک قرار داده و داخل خون می گذاریم.( تغذیه زالو از مهمترین بخشهای تکثیر و پرورش بشمار میرود و نمیتوان آن را در یک صفحه بطور کامل توضیح داد پیشنهاد میکنیم جهت آموزش تخصصی این امر حتما این صفحه را مشاهده نمایید)

اهمیت تغذیه بسیار بالا می باشد و باید ظروف تغذیه را بطور کامل شستشو داده و پاکیزه نگهداری کنیم تا زمان تغذیه فرا رسد. ( برای کسب اطلاعات تصصی در این زمینه پیشنهاد می کنیم محصول آموزشی ما که در مورد نحوه تغذیه اصولی زالو می باشد را تهیه نمایید)

تکثیر

زالوی مولد تغذیه شده بالای 3 گرم وزن داشته و اندازه طولی آن بیش از 8 سانت می باشد.

زالوهای تغذیه شده بعد از سپری نمودن زمان قرنطینه ، وقتی در دمای مناسب قرار گیرند تمایل به جفتگیری پیدا می کنند و بصورت سر به ته جفتگیری انجام می شود.

کوکون و لارو

بعد از 4 هفته از زمان بوجود آمدن پیله ها ، لاروها بوجود می آیند. پیله های 3 الی 4 هفته ای را میتوان از رنگ متفاوت و همچنین تاباندن نور و مشاهده لاروها شناسایی کرد.

کوکون باید در دمای مناسب (22 الی 24 ) درجه و با رطوبت مناسب نگهداری کرد. تنش های مختلف به آن وارد نشده و در جای کم نور نگهداری شوند.

خیر. عوامل مختلفی در تعداد کوکون های یک زالو تاثیر گذار است ( مانند کیفیت و میزان تغذیه ، عدم استرس ، سلامتی ، سن ، کیفیت محل تکثیر و…)

تغذیه خوب ، عدم تنش و داشتن آرامش ، سن و وزن مناسب زالو ، جزیره سازی و  آماده کردن محیط ایده آل و…

بین 1 الی 4 کوکون . اما بعضی از زالوها ممکن است کوکون نگذارند.

بین 1 الی 20 لارو. اما بعضی از کوکون ها ممکن است خالی باشند.

کیفیت رسیدگی و شرایط محیطی و..

خرید و فروش

زالوها وقتی در دمای پایین و نزدیک به 5 الی 10 درجه نگهداری میشوند بهتر میتوان شمارش کرد. اما زالوها بصورت تک به تک شمره میشوند و بهتر است فرد از دستکشهای مخصوص جهت این کار استفاده نماید. زالوها در حین شمارش بایستی در اندازه های مختلف و داخل ظرفهای مختلف انداخته شوند.

فردی که قصد پرورش و یا تکثیر زالو دارد بهتر است در فصل بهار این کار را انجام دهد.

خریدار زالو باید به سلامت ، سن ، نژاد و عدم اختلاط توجه نماید.

زالوها را داخل کمپرس یخ قرار داده و ارسال میکنیم.ابتدا به مقدار کافی گلوله های گل رس سالم داخل گونی های مخصوص ریخته و تعداد زالوی مورد نظر را ریخته و در گونی را با نخ می بندیم سپس در کنار گونی کمپرس یخ می گذاریم.

فصل زمستان بهترین فصل فروش زالو بشمار می رود.