منوی محصولات و آموزشی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فروشگاه محصولات
50 نکته ساده اما مهم در پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار

50 نکته ساده اما مهم در پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار

50 نکته ساده اما مهم در پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار به زبانی ساده ارائه می گردد و همچنین برای شروع به کار میتوانید از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

بسته آموزش پرورش و تکثیر زالو بصورت گام به گام
پرورش و تکثیر زالو

پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار پر از سوال و نقاط ابهام می باشد و دوستانی که می خواهند در هر سطح و مسیری وارد این حرفه شوند بایستی به اکثر این سوالات خود پاسخ مناسبی پیدا کنند.

تماس / ایتا / واتساپ / تلگرام 09189644436 هاشمی
کانال ایران زالو در ایتا https://eitaa.com/iran_zalo
ارتباط مستقیم با ما در ایتا https://eitaa.com/smh361iz

بنر مقاله پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

ما در این مقاله سعی کرده ایم به طور کامل به مهم‌ترین دغدغه های دوستانی که می‌خواهند وارد حرفه پرورش و تکثیر زالو شوند بپردازیم.

مشاوره و توضیحات اولیه پرورش زالو

۳ فایل زیر را حتما با دقت گوش دهید به تمامی سوالات و نکاتی که برای افراد تازه کار ممکن است بوجود آید پرداخته شده است:


ویدئوی زیر از یوتیوب میباشد ( با پروکسی تماشا کنید) لینک مستقیم ویدئو (https://www.youtube.com/watch?v=gov3Qe10voI&t=86s)


تقریبا سعی کرده ایم که به تمامی جوانب نگاهی گذرا داشته باشیم تا بعد از مطالعه این مقاله دیدگاهی متفاوت نسبت به این حرفه داشته باشید.

به عنوان اولین قدم برای فکر کردن به هر شغلی بعد از علاقه مندی به آن شغل ، این است که از سودآوری آن اطمینان حاصل کنیم و بدانیم که آیا درآمدی مناسب برای ما خواهد داشت؟


چرا که اگر نتوانیم محصولات خود را ( که در اینجا زالو می باشد ) به فروش برسانیم نمی توانیم در آن شغل دوام داشته باشیم افراد زیادی به دنبال اطمینان از سودآوری پرورش زالو هستند که در ابتدای این مقاله به این موضوع بیشتر خواهیم پرداخت.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

سود پرورش و تکثیر زالو چقدر است؟

حتما شما نیز با این سوالات در ذهن خود مواجه هستید و یا با یکی از سوالات زیر برخورد داشته اید:

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو
  • ۰ تا ۱۰۰ پرورش زالو چقدر سود دارد؟
  • آیا پرورش زالو به صرفه است؟
  • آیا پرورش زالو پرسود است؟
  • آیا پرورش زالو توجیه اقتصادی دارد؟
  • آیا پرورش زالو درآمد دارد؟
  • آیا پرورش زالو سود دارد؟
  • آیا پرورش زالو سودآور است؟
  • برای پرورش زالو از کجا باید شروع کرد؟
  • پرورش زالو چقدر سود دارد؟
  • پرورش زالو چقدر هزینه دارد؟
  • پرورش زالو خوب است؟
  • چقدر سرمایه برای پرورش زالو نیاز است؟
  • چگونه با پرورش زالو پولدار شویم؟
  • سود پرورش زالو چقدر است؟
  • و سوالاتی از این قبیل
پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

سوالاتی که در بالا بدان‌ها اشاره شد تنها بخش کوچکی از صدها نوع سوال در زمینه درآمدزایی و سودآوری و یا اطمینان از ورود به شغل پرورش و تکثیر زالو می باشد که توسط افراد در اینترنت جستجو می شوند و کاربران به دنبال پاسخی مناسب برای آن هستند.


پیشنهاد می کنیم تا این مقاله را با دقت تا انتها مطالعه نمایید و به بررسی موارد ارائه شده در این محتوا بپردازید اگر می خواهید با دیدگاهی متفاوت به این شغل بپردازید اولین قدم تحقیق و دریافت اطلاعات مناسب در زمینه‌های آموزشی ، فعالیتی و همچنین بازاریابی این حرفه می باشد.

اگر بخواهیم به صورت مختصر و واضح در زمینه میزان سودآوری و درآمدزایی حرفه پرورش و تکثیر زالو صحبت کنیم بایستی اینگونه گفت که این حرفه مانند سایر حرفه های دیگر دارای سودآوری مناسبی می باشد به شرط اینکه تمامی موارد و نکات لازمه را به درستی رعایت کنید.

موارد زیر موفقیت قطعی شما را در پرورش و تکثیر زالو ضمانت می کند:

+ دارا بودن صبر و حوصله در کار و همچنین توکل به خدا
دریافت آموزشی تخصصی ، صحیح و به روز
+ دارا بودن مکان و تجهیزات مناسب
– رعایت کردن آموزشهای دریافت شده
+ مدیریت صحیح و مناسب
– دریافت مشاوره و یا مشورت با سایرین
+ شروع با حجم کم

بسته آموزشی پرورش و تکثیر زالو … کلیک کنید

سی دی آموزش پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

سود پرورش زالو

رعایت آموزش های دیده شده در زمینه پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار می‌تواند کمک بزرگی به شما در میزان بازدهی پرورش زالو داشته باشد به طور خلاصه در زمینه پرورش زالو باید گفت که یک فرد پرورش دهنده در فصل بهار که به عنوان بهترین زمان برای شروع به کار است بایستی لارو زالو را در قیمتی حدود ۷۰۰ تومان خریداری کرده ( قیمت سال ۱۳۹۶ الی ۱۳۹۸ شمسی ) و بعد از گذراندن یک دوره ۶ الی ۹ ماهه نسبت به فروش این زالوها در سایزهای آرایشی و یا طبی در قیمت ۳۵۰۰ الی ۵ هزار تومان اقدام نماید ( در فصل زمستان )

مشخص است که یک سود تقریبی ۳ الی ۵ برابری ( ۳۰۰ الی ۵۰۰ درصد ) به طور ناخالص عاید فرد پرورش دهنده خواهد شد البته ناگفته نماند که بایستی هزینه‌های انرژی و کارگری را نیز از این سود ناخالص کم کنید تا به درآمدزایی شفاف تری در این زمینه برسیم.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

در زمینه تکثیر زالو فرد تکثیر کننده باید زالوهای مولد را در فصل بهار با قیمت تقریبی ۱۰۰۰۰ تومان خریداری کرده و بعد از گذراندن یک دوره ۱۲ الی ۱۶ ماهه به سودآوری مناسبی خواهد رسید.

اگر بخواهیم در زمینه تکثیر و میزان سودآوری و درآمد زایی آن صحبت کنیم باید گفت که یک زالوی مولد بین ۱ الی ۴ پیله در هر دوره می‌گذارد که با نام کوکون شناخته می‌شود و در داخل هر پیله بین ۵ الی ۲۰ لارو زالو یا همان بچه زالو وجود دارد ولی به طور میانگین هر زالوی مولد سالم و جوان می‌تواند تقریبا دو پیله که داخل هر کدام ۱۵ عدد بچه زالو است بگذارد و می توان چنین استنباط کرد که هر زالوی مولد بین ۱۰ الی ۴۰ عدد در هر دوره زایش برای ما بچه زایی خواهد کرد که در یک دوره ۱۲ تا ۱۶ ماهه میتوان دو بار از زالوی مولد پیله گرفت.

مشخص است که مسیر تکثیر زالو سودآوری بسیار بیشتر و درآمدزایی بالاتری دارد اما ما به دوستانی که در زمینه‌های دریافت مشاوره با ما صحبت می کنند به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم که دوره اول را با تکثیر زالو شروع کنند عوامل مهمی مانند ریسک بالا و وجود خطرات و مرگ و میرها در مسیر تکثیر زالو دلیل این پیشنهاد می باشد.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

نتیجه ای که می توان از صحبت های بالا گرفت این است که هر دو مسیر دارای سودآوری مناسبی می باشند اما در دوره اول بهتر است با پرورش زالو و با حجم کم کار خود را آغاز کنید تا تجربه لازم را به دست آورده و سپس در دوره های بعد چنانچه مایل بودید می توانید در زمینه تکثیر زالو نیز اقدام کنید پرورش زالو دارای سودآوری کمتر و همچنین ریسک پایین تری می باشد ولی تکثیر زالو دارای درآمد بیشتر و ریسک بالاتر است.

تماس / ایتا / واتساپ / تلگرام 09189644436 هاشمی
کانال ایران زالو در ایتا https://eitaa.com/iran_zalo
ارتباط مستقیم با ما در ایتا https://eitaa.com/smh361iz


پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار دارای چه نکاتی میباشد؟

بعد از اطمینان از سودآوری بایستی به این نکات نیز توجه بسیار خاصی مبذول دارید.

با توجه به اینکه در یک مقاله نمی توانیم به کلیه موارد فنی و تخصصی و همچنین موارد مشاوره ای به طور کامل بپردازیم سعی کرده ایم در زیر به صورت خلاصه و تیتروار در قالب ۱۵ مورد به مهمترین موارد و نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار بپردازیم.

پیله زالو 8
پرورش و تکثیر زالو

۱- برای پرورش و تکثیر زالو آموزش مناسب ببینید.
همه به این نکته واقف هستند که برای شروع به کار در هر زمینه ای باید ابتدا آموزشی مناسب در آن زمینه ببینیم تا بتوانیم به صورت اصولی در آن زمینه فعالیت داشته باشیم.
هیچگاه گول تبلیغات و یا موارد جذب مشتری شرکت ها را نخورید و با تحقیق نسبت به انتخاب گزینه مناسب اقدام کنید.

پرورش و تکثیر زالو دارای حساسیت ها و موارد و همچنین نکات فنی ریز و درشت بسیار زیادی می باشد که ما به دوستانی که در این زمینه علاقه مند هستند تا وارد فعالیت شوند پیشنهاد میکنیم به صورت اصولی این موارد را فرا بگیرند تا در زمان فعالیت در این زمینه با کمترین اشتباه و خطا مواجه گردند.

در زمینه دریافت آموزش مناسب برای پرورش و تکثیر زالو می توانید از بسته آموزشی ما که با نام ” پکیج آموزشی پرورش و تکثیر زالو به صورت قدم به قدم و از صفر تا صد ” میباشد به بهترین نحو ممکن با قیمتی بسیار مناسب استفاده کنید.


سی دی آموزش پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

۲- انتخاب مسیر درست: پرورش یا تکثیر زالو؟
خیلی از هموطنانی که میخواهند در زمینه حرفه پرورش و تکثیر زالو وارد فعالیت شوند نمی دانند که کدام مورد را انتخاب کنند همانطور که در بالا نیز توضیح دادیم بهتر است در دوره اول با پرورش زالو استارت کار خود را بزنید و بعد از آن می توانید بعد از سپری کردن چند دوره و کسب تجربه های لازم در زمینه تکثیر زالو نیز وارد فعالیت شوید در این زمینه نیز برای دریافت مشاوره می توانید با ما تماس بگیرید تا بهترین راه‌حل‌ها را دریافت کنید.

البته ناگفته نماند که به غیر از پرورش یا تکثیر زالو می توانید در زمینه نگهداری زالو نیز فعالیت داشته باشید که قالب افرادی که میخواهند زالو را به صورت کوتاه مدت نگهداری کرده و سپس تحویل مشتریان دهند از این روش استفاده می‌کنند.
نگهداری زالو یعنی خرید زالو از افراد پرورش دهنده و قرنطینه کردن آن برای مدت زمان کوتاه بین چند روز الی ۱ ماه می باشد که در انتها منجر به فروش می شود.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

۳- شروع به کار با حجم کم
بزرگترین اشتباهاتی که بسیاری از افراد تازه کار انجام میدهند این است که دوره اول را با حجم بسیار زیاد شروع به کار می کنند و گول تبلیغات شرکت ها و یا افراد تبلیغ کننده در این زمینه را می خورند.
بهترین اطمینان از سودآوری و یا موفقیت و عدم موفقیت در این مسیر این است که شما به صورت آزمایشی باحجم کم در زمینه پرورش و تکثیر زالو فعالیت خود را شروع کرده و بعد از گذراندن یک الی دو دوره نسبت به گسترش کار فکر کنید.

۴- خرید زالو از افراد معتبر و مطمئن
هر شغلی دارای کلاهبرداری ها ، افراد سودجو و به زبان عامیانه دارای دوز و کلک های خاص خود می باشد که باعث می شود تا کسانی که در آن زمینه اطلاعات کامل و کافی ندارند متحمل ضرر و زیان های هنگفتی شوند.
بهترین و مطمئن ترین راه برای امنیت در این زمینه که متحمل ضرر و زیان نشوید و از شر چنین افراد و یا شرکت‌های در امان باشید این است که قبل از اقدام به هر کاری و همچنین قبل از خرید زالو تحقیقات گسترده در این زمینه انجام دهید و از چند نفر که دارای سابقه بیشتری هستند در این زمینه مشورت بگیرید تا به انتخاب فردی مطمئن تر برسید.

۵- انتخاب مکان و راه اندازی فارم پرورش و تکثیر زالو
مکان مناسبی را برای فارم خود در نظر بگیرید همان طور که می دانید فارم به زبان انگلیسی یعنی محلی مانند مزرعه که در آن فعالیت های کشاورزی و یا مواردی از این قبیل صورت می پذیرد.
فارم زالو که به پرورشگاه زالو نیز نام برده می شود بایستی دارای حداقل شرایط باشد که ما در مقالاتی در سایت خود به شرایط محل پرورش و تکثیر زالو طبی پرداخته ایم.
پیشنهاد می کنیم که  مقالات ایران زالو را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه اطلاعات مناسبی را دریافت کنید.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

۶- خرید تجهیزات فارم پرورش و تکثیر زالو
بعد از آن که محل فارم پرورش زالوی خود را مشخص کردید نسبت به خرید تجهیزات برای پرورش و تکثیر زالو اقدام کنید که در این زمینه نیز مقاله ای با همین مضمون در سایت ایران زالو دات کام درج شده است که می توانید از لیست تجهیزات فارم پرورش و تکثیر زالو آگاه شوید.

ناگفته نماند که چنانچه میخواهید در این زمینه‌ آموزش‌های تخصصی دریافت کنید بهترین گزینه استفاده از بسته آموزشی پرورش و تکثیر زالو طبی به صورت قدم به قدم می باشد که به طور کامل به تمامی نکات و موارد و همچنین وسایل و نحوه چیدمان این وسایل و تجهیزات در این پکیج آموزشی پرداخته شده است.(به بخش فروشگاه مراجعه نمایید)

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

۷- میزان سرمایه برای راه اندازی پرورشگاه زالو چقدر است؟
لازم نیست تا با مبالغ سنگین کار خود را شروع کنید پرورش و تکثیر زالو طبی نیاز به فضای سالم بدور از هرگونه آلودگی با قابلیت کنترل دما و رطوبت و همچنین مدیریت مناسب دارد به غیر از محل فعالیت یک سری تجهیزات و وسایل لازم برای شروع به کار بایستی تهیه گردد بعضی از تجهیزات جزع تجهیزات واجب نبوده و می‌توانید دوره اول از خرید آنها صرف نظر کنید.

چنانچه میخواهید در این زمینه اطلاعات کاملی را دریافت کنید پیشنهاد می‌کنیم تا با ما تماس بگیرید و در این زمینه مشاوره های لازم را به صورت تخصصی تر از ما دریافت کنید میتوانید در تلگرام به ما پیام دهید تا شما را راهنمایی کنیم.

۸- چیدمان وسایل به صورت اصولی چگونه است؟
شاید به نظر برسد که چیدمان وسایل نیاز به تخصص و یا تجربه ندارد و هر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد اگر از دیدگاه یک فرد تازه وارد به این قضیه نگاه کنیم شاید این مورد صحت داشته باشد اما اگر می‌خواهید شما به صورت اصولی در این زمینه فعالیت کنید بایستی بدانید که جایگاه وانها ، مخازن ، پت ها ، دستگاه های تصفیه آب ، کولر گازی و قفسه بندی ها و غیره چگونه باید باشد.

زالو 7
پرورش و تکثیر زالو

۹- قدم اول برای تکثیر و یا پرورش زالو ، قرنطینه کردن زالوها می باشد.
نکته بسیار مهمی که افراد تازه کار از آن غافلند رعایت نکردن اصول به صورت قدم به قدم می باشد و گمان می‌کنند که کوتاهی و یا تقدم و تأخر در رعایت بعضی از این موارد اهمیت بسیار زیادی ندارد.
یکی از مهمترین مواردی که بعد از راه اندازی پرورشگاه زالو و تکثیر زالو بایستی از آن اطمینان حاصل کنید این است که زالوهای خریداری شده توسط شما از سلامت کامل برخوردار هستند.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

بهترین روش برای اطمینان از این قضیه قرنطینه کردن زالوها به مدت ۲۰ الی ۳۰ روز می باشد که زالوها در این مدت زمان هم آرامش لازمه را به دست می آورند و هم تنش‌ها و استرسهای جابه جایی و سفر از بین می‌رود و شما نیز با توجه به بیماری ها و یا موارد مشکوک و یا مرگ و میر بین زالوها از سلامت و یا عدم سلامت آنها مطمئن می‌شوید.


اگر بعد از قرنطینه کردن متوجه شدید که زالوهای شما بدون دلیل می میرند و یا دارای بیماری بوده و یا اینکه از سلامت و سرحالی مناسبی برخوردار نیستند بلافاصله فرد فروشنده را در جریان قرار داده و نسبت به مرجوع کردن بار زالوها به دلیل بیمار بودن و یا تلفات نامشخص اقدام می کنید.

اگر زالوها دوره اول قرنطینه را به سلامت سپری کرده و با درصد تلفات بسیار کم این دوره به پایان رسید می توانید از صحت و سلامت زالوها اطمینان حاصل کرده و نسبت به ادامه مراحل پرورش و تکثیر زالوها سایر مراحل را انجام دهید.
ناگفته نماند که در طول پروسه پرورش و تکثیر زالو که قرنطینه نیز یکی از آن موارد می باشد تلفات تقریبی بین ۱ الی ۲ درصد طبیعی می باشد یعنی اینکه به ازای هر ۱۰۰ عدد زالو در بازه زمانی یک ماهه ۱ الی حداکثر ۲ عدد زالو به دلایل نامشخص میمیرند البته اگر این درصد کمتر شود و به سمت صفر میل کند بسیار بهتر است.

۱۰- مراقب افراد سودجو باشید
در موارد بالا به کلاهبرداری ها و افراد سودجو اشاره کردیم و گفتیم که در هر حرفه و شغلی افرادی از عدم آگاهی سایرین سوء استفاده کرده و باعث کلاهبرداری ها به صورت عمدی و یا غیر عمد می شوند و در بیشتر مواقع ضرر و زیان ها قابل بازگشت نیست.
از افرادی که دارای سابقه خوبی در فعالیت این حرفه هستند خرید کنید و یا با سایرین مشورت کنید.

10
پرورش و تکثیر زالو

۱۱- بی گدار به آب نزنید
هیچگاه برای شروع به کار عجله نکنید بهترین زمان و همچنین زمان طلایی شروع به کار فصل بهار است شما برای شروع به کار مدت زمان مناسبی را دارید در ابتدای امر اطلاعات خود را به صورت تئوری افزایش دهید و بعد از آن سعی کنید با کسانی که در این زمینه از قبل تجربه دارند و در حال حاضر فعالیت می‌کنند در ارتباط باشید و بعد از اطمینان از انتخاب مسیر و همچنین حجم فعالیت می توانید قدم به فعالیت در این حرفه بگذارید.

۱۲- برای فروش برنامه داشته باشید
همانطور که شما نیز می دانید مهمترین بخش برای سودآوری در هر حرفه ای اطمینان از فروش محصول به صورت صحیح با قیمت مناسب و در زمان مناسب می باشد پس برای فروش زالوهای خود در سایزهای مختلف برنامه مناسبی داشته باشید.

لازم نیست تا کارهای پیچیده و یا تخصصی و فنی بسیار خاصی را انجام دهید همین که بدانید زالوهای شما در زمان به‌خصوص به فروش می رسد و یا اینکه مشتری برای خرید زالوهای خود داشته باشید نصف راه را پیموده اید.
اگر میخواهید در این زمینه مشاوره مناسب دریافت کنید و یا آموزش‌های تخصصی ببینید پیشنهاد می کنیم یا با ما تماس بگیرید و یا از پکیج آموزشی ایران زالو دات کام بهره مند شوید.
ما می توانیم به شما راهکارهایی را برای فروش راحت تر و یا مطمئن‌تر پیشنهاد دهیم تا بتوانید در این زمینه زالوهای خود را سریع تر به فروش برساند.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

۱۳- در طول دوره فعالیت پرورش و تکثیر زالو با سایرین در ارتباط باشید.
همیشه سعی کنید اطلاعات خود را به روز نگه دارید و به آموزش های قبلی خود اکتفا نکنید همیشه اطلاعات خود را توسط سایرین و افراد فعال در این زمینه به روز نگه دارید و همچنین از اخبار بازار زالو در جریان باشید.
بهترین راهکار برای این قضیه شرکت در گروه ها و کانال های تلگرام و یا شبکه های مجازی مانند فیسبوک ، توییتر ، لینکدین و… می باشد.

ناگفته نماند که حضور در چنین محیط‌هایی فقط جنبه مثبت نداشته و ممکن است که شما را به بیراهه نیز بکشاند پس با نگرشی باز در چنین گروه‌هایی عضو شده و یا از اطلاعات آنها بهره مند شوید.
سعی کنید همیشه جنبه مثبت کار را مدنظر گرفته و تا حد امکان از محیط های منفی دوری گزینید تا بتوانید تمرکز خود را در کارتان بیشتر و بهتر نمایید.

تماس / ایتا / واتساپ / تلگرام 09189644436 هاشمی
کانال ایران زالو در ایتا https://eitaa.com/iran_zalo
ارتباط مستقیم با ما در ایتا https://eitaa.com/smh361iz

۱۴- فقط نظر یک نفر را گوش ندهید!
اشتباه بزرگی است که فقط با یک نفر در این زمینه مشورت کنید چرا که با توجه به تجربیات باید اینگونه گفت که:
هیچ کس در بازار پرورش و تکثیر زالو در داخل کشور دارای اطلاعات کامل و جامعی نمی باشد فلذا برای داشتن اطلاعات بهتر و به روزتر می توانید با چندین نفر که فعالین این عرصه هستند در ارتباط باشید.

b 5
پرورش و تکثیر زالو

۱۵- عوامل اصلی تلفات زالو را بدانید.
ما در زیر همین مطلب به عوامل اصلی تلفات زالوها پرداخته ایم اصولاً زالوها به خاطر یکی از ۶ مورد زیر تلف شده و می توان گفت بیش از ۹۰ درصد از تلفات مربوط به یکی از موارد زیر می باشد.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

عوامل اصلی تلفات زالوها:

  • عدم رعایت بهداشت که باعث عفونت در میان زالوها میشود ( یکی از پارامترهای موفقیت و یا ضرر و زیان در پرورش زالو ، حساسیت این موجود به بهداشتی بودن محل نگهداری آن می باشد پس سعی کنید پرورشگاه زالو و همچنین وسایل و تجهیزات خود را به بهترین نحو ممکن بهداشتی نگهداری کنید و بهداشت فردی را نیز در زمان کار رعایت کنید )
  • وجود استرس و یا تنش شدید در بین زالوها که نشأت گرفته از مدیریت غلط و یا وجود مکان نامناسب برای پرورش زالو می باشد.( استرس ها و تنش ها انواع مختلفی دارند که ما به صورت کامل و تخصصی در بسته های آموزشی خود به آنها پرداخته ایم اما اگر بخواهیم به صورت خلاصه به این موضوع بپردازیم به تنشهای فیزیکی و شیمیایی ، نور ، ارتعاش و … می توان اشاره کرد)

  • گرسنگی شدید که باعث تلفات و یا حمله به سایر زالوها و در نهایت مرگ و میر در بین زالوها می گردد.( زالو تا مدت زمان قابل توجهی تحمل گرسنگی را دارد اما اگر زالو بیش از مدت معینی گرسنه بماند همنوع خواری به وجود آمده و یا تلفات در بین زالوها بسیار شدید می شود پس سعی کنید زمان‌بندی تغذیه زالوها را به درستی انجام دهید)

  • غالباً مدت زمان گرسنگی زالوها در سایزهای مختلف متفاوت می باشد یعنی اینکه زالوی لارو دیرتر از یک زالوی بالغ گرسنه میشود به صورت استاندارد اگر بخواهیم مدت زمان گرسنگی یک زالوی بالغ را مشخص کنیم بایستی به پارامترهایی مانند سایز زالو ، دمای آب حاوی زالوها ، وجود محلول آب نمک دریا ، میزان تعویض آب و همچنین میزان جنب و جوش زالوها اشاره کرد.

  • تمامی موارد ذکر شده در بالا تاثیر مستقیمی در گرسنگی زالوها دارند موردی که بایستی به آن بعنوان مکمل اشاره کرد اضافه کردن محلول آب نمک می باشد که باعث گرسنه شدن زود هنگام زالوها می شود.
    از دیگر مواردی که باعث گرسنه شدن زودتر زالوها میشود تعویض زودتر آب حاوی زالوها و همچنین وجود عاملی برای جنب و جوش در داخل آب می باشد.

  • به طور کلی یک زالوی بالغ در دمای بالای ۲۰ درجه سانتیگراد در زمانی بین ۶۰ الی ۹۰ روز گرسنه می شود اگر همین زالو در آبی با دمای کمتر از ۱۵ درجه قرار بگیرد بیش از ۱۰۰ روز نیاز است تا گرسنه شود.
    لاروها نیز در چنین شرایطی بیش از ۳ الی ۴ ماه طول می کشد تا گرسنه شوند در بعضی مواقع مشاهده شده که زالوهای پرورشی تا ۵ الی ۶ ماه نیز گرسنگی را تحمل کرده‌اند اما نباید یک فرد پرورش دهنده زمان بندی تغذیه اصولی زالوها را فراموش کند.
  • مدیریت غلط که دارای بازخوردهای بسیار زیاد و کاهش کیفیت فعالیت در این حیطه می‌شود.
    این مورد شامل عدم رعایت بهداشت صحیح در محل فعالیت و همچنین عدم رعایت بهداشت فردی و اجرا ننمودن قواعد و موارد فنی مانند دمای مناسب ، رطوبت مناسب و… را شامل می شود.
    اگر بخواهیم چند مورد دیگر از موارد مدیریت غلط را نام ببریم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    وسایل نامناسب – وجود نیروی کار غیر متخصص – زمانبندی اشتباه – رفت و آمد افراد متفرقه در داخل فارم پرورش و تکثیر زالو – انتخاب مسیر اشتباه – کوتاهی در وظایف و …
  • خرید زالوی بیمار که باعث تلفات روزانه در میان زالوها می‌شود. (قبل از تحویل گرفتن زالوهای خریداری شده از فرد فروشنده برای سلامت زالوها ضمانت بگیرید و قید کنید که در صورت اطلاع از وجود بیماری در داخل زالوها آنها را مرجوع می‌کنید)
  • تغذیه اشتباه که این مورد نیز باعث مرگ و میر بسیار شدید و افت کیفیت در سلامت زالوها می شود. ( متاسفانه یکی از مهمترین عاملی که باعث تلفات و یا دفرمه شدن و تغییر حالت بدن زالوها می شود مشکلات در زمان تغذیه و یا خون ناسالم برای تغذیه زالوها می باشد که حتما برای تغذیه زالوها با دقت و وسواس زیاد اقدام کنید)

در مطالب بالا به مواردی همچون سودآوری و میزان درآمد زایی حرفه پرورش و تکثیر زالو پرداختیم و بعد از آن در زمینه مهمترین عوامل تلفات زالوها اشاره کردیم.
در ادامه می خواهیم تا نگاهی گذرا به پروسه پرورش زالو در قالب چند پاراگراف داشته باشیم با ایران زالو دات کام همراه باشید …

پرورش زالو ایران زالو
پرورش و تکثیر زالو

پرورش زالو نسبت به تکثیر زالو دارای تفاوت‌های میباشد افرادی که می‌خواهند در این مسیرها وارد شوند بایستی به این تفاوت‌ها آگاهی کامل داشته باشند.

پرورش زالو و تکثیر زالو چه تفاوت هایی دارند؟

  1. پرورش زالو در یک بازه ۶ الی ۹ ماهه انجام می گیرد در حالیکه تکثیر زالو نیاز به یک پروسه طولانی‌مدت تری دارد.
  2. پرورش زالو را می‌توان با هزینه و سرمایه کمتری آغاز کرد.
  3. سودآوری در تکثیر زالو بیشتر از پرورش زالو می باشد.
  4. در پرورش زالو بایستی زالو را در سنین پایین مانند لارو زالو و یا زالوی سوزنی و کبریتی خریداری کرده و بعد از رسیدگی و تغذیه نسبت به فروش آنها در سایزهای بزرگتر اقدام کرد در حالی که در تکثیر زالو شما باید زالوی مولد را خریداری کنید و از آن ها بچه زالو استحصال نمایید.
  5. پرورش زالو دارای مراحل کوتاه‌تر و تکثیر زالو دارای مراحل طولانی و پیچیده تری می باشد.
  6. ریسک و میزان تلفات در تکثیر زالو بیشتر از پرورش زالو است.
  7. فضای مورد نیاز در تکثیر زالو تقریباً دو برابر بیشتر از پرورش زالو می باشد.
  8. حساسیت زالوهای مولد در تکثیر زالو بیشتر از سایر زالوها که در بخش قرنطینه و پرورش زالو نگهداری می شوند می باشد.
  9. و…

در ادامه مبحث پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار به نکته زیر میرسیم:
اگر نگاهی گذرا به جستجوی کاربران اینترنتی بکنیم می‌توان به راحتی در یافت که اکثر مردم و افراد جویای کار و همچنین علاقه‌مندان پرورش و تکثیر زالو، چه مطالبی را برای این موضوع جستجو می‌کنند در زمینه پرورش زالو می‌توان به سوالات جستجو شده زیر اشاره کرد:

  1. برای پرورش زالو از کجا باید شروع کرد؟
  2. برای پرورش زالو چه امکاناتی لازم است؟
  3. برای پرورش زالو چه باید کرد؟
  4. پرورش زالو چقدر سود دارد ؟
  5. پرورش زالو چقدر طول میکشد؟
  6. پرورش زالو چقدر هزینه دارد؟
  7. پرورش زالو چگونه است؟
  8. پرورش زالو چگونه انجام میشود؟
  9. پرورش زالو چیست؟
  10. و ده ها نوع سوال از این قبیل….
c 1
پرورش و تکثیر زالو

برای پرورش و تکثیر زالو در اولین قدم بایستی با افرادی که در این زمینه فعالیت دارند صحبت کرده و یا اطلاعات تئوری و یا تحقیقات میدانی خود را به درستی انجام داد تا اطلاعات اولیه در زمینه موارد حیاتی این حرفه را دریافت کنید.
قدم بعدی در این زمینه این است که در دوره های آموزشی و یا کلاس های تخصصی این حرفه در شهر محل زندگی خود شرکت کنید.

( ایران زالو دات کام برای آموزش شما علاقمندان این حرفه ، بسته آموزشی تخصصی به صورت کاملی را که به پرورش و تکثیر زالو اختصاص دارد پیشنهاد میکند. این پکیج آموزشی با قیمتی بسیار منصفانه به تمامی علاقه مندان در سراسر کشور ارسال می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید ۰۹۱۸۹۶۴۴۴۳۶ هاشمی )

تماس / ایتا / واتساپ / تلگرام 09189644436 هاشمی
کانال ایران زالو در ایتا https://eitaa.com/iran_zalo
ارتباط مستقیم با ما در ایتا https://eitaa.com/smh361iz

خرید روغن خراطین

بعد از آنکه آموزش های تخصصی در این زمینه را دریافت کردید می‌توانید با دید بازتری قدم در عرصه پرورش و تکثیر زالو بگذارید.
مرحله بعد بایستی با توجه به میزان سرمایه و یا برنامه ریزی خود برای این شغل ، محلی مناسب را برای فعالیت در آن انتخاب کنید محل سالن پرورش و تکثیر زالو طبی بایستی دارای شرایط خاص به خود باشد ما در یک مقاله به شرایط محل پرورش و تکثیر زالو طبی به طور تخصصی در سایت ایران زالو دات کام پرداخته ایم پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه کنید.


بعد از آماده سازی محل پرورش و تکثیر زالو باید نسبت به خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز خود که پیشنهاد می کنیم در قدم اول تا حد امکان از خرید های غیرضروری صرفنظر کنید و فقط تجهیزات واجب را در حد کم خریداری کنید.
تا اینجا شما توانسته اید با توجه به آموزش هایی که دریافت کرده اید محل پرورش و تکثیر زالو طبی خود را به صورت اصولی تجهیز کنید و قدم بعدی را که خرید زالوی مناسب می باشد انجام دهید.

جهت خرید زالو و موارد بعد از آن باید به چند نکته توجه خاصی داشت:

  1. سعی کنید حداکثر ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ قطعه خریداری کنید اگر بتوانید کمتر از ۱۰۰۰ قطعه زالو داشته باشید بسیار بهتر است.
  2. دوره اول را به صورت حضوری خرید کنید و یا فردی را همراه خود داشته باشید که در این زمینه از شما با تجربه تر است البته می توانید از افراد مطمئن به صورت غیر حضوری نیز خرید کنید.
  3. دوره اول را سعی کنید به صورت آزمایشی سپری کرده و بعد از اطمینان از اینکه سودآوری این روش برای شما مناسب است نسبت به گسترش کار خود اقدام کنید.

هر زمان که زالوهای خود را تحویل گرفتید در قدم اول نسبت به شمارش و دسته بندی آنها بر اساس معیارهای زیر اقدام کنید:

  1. سایز زالو
  2. سلامتی و یا بیماری زالوها
  3. تداخل نژادی
  4. زالوهای مشکوک
  5. دسته بندی اختیاری
نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

مطمئناً در بسیاری از موارد به سورتبندی در دسته های مختلفی که در بالا ذکر شد نیاز نیست ولی سعی کنید از همان ابتدا زالوهای خود را به بهترین نحو ممکن دسته بندی کنید تا در آینده بتوانید مدیریت قوی تر و بهتری داشته باشید و همچنین با این کار خودتان کمتر اذیت می شوید.

اولین کاری که بعد از دسته بندی زالوها باید انجام داد قرنطینه زالوها می باشد و دارای نکات زیادی می باشد که در این مقاله نمی توان به تمام آن نکات به صورت تخصصی پرداخت مطالعه موارد زیر خالی از لطف نیست.

3
پرورش و تکثیر زالو

قرنطینه کردن زالو به دلیل اطلاع از بیماری‌های احتمالی و خروج تنش و استرس های حمل و نقل از زالوها انجام می شود و مدت زمان آن تقریبا بین ۳ الی ۴ هفته طول می کشد.
در قرنطینه کردن زالوها بایستی با توجه به سایز آن ها تعداد مشخصی را در داخل هر ظرف قرار داد بعضی از افراد قرنطینه زالوها را در داخل ظرف های بزرگ مانند آکواریوم یا وان انجام می‌دهند که از لحاظ تئوری این کار صحیح نیست بهتر است برای قرنطینه اصولی ، زالوها را در ظرف های سه الی پنج لیتری در تعداد محدود و کمتر از ۲۰ عدد دسته بندی کرد تا از سلامت آنها در طی ۲۰ الی ۳۰ روز مطمئن شد.

پرورش و تکثیر زالو دو نوع قرنطینه نیاز دارد که در زمانهای مختلف انجام میشود : قرنطینه اولیه و ثانویه.
قرنطینه اولیه بلافاصله بعد از ورود زالوها انجام می گیرد اما قرنطینه ثانویه بعد از تغذیه زالوها صورت گرفته و کمی شرایط آن متفاوت می باشد.

در زمان قرنطینه کردن بایستی به نکات مهم زیر توجه داشته باشید:

  1. • هر روز باید به زالوهای داخل ظرف ها به درستی و با دقت کامل سرکشی داشته باشید.
  2. • ۱ الی ۳ روز در میان بایستی آب ظرف ها تعویض گردد.
  3. • اگر ظرفی را که آب آن کثیف شده بایستی بلافاصله آن را تعویض کنید.
  4. • بعد از مدتی رنگ آب ظرف های حاوی زالوها به صورت سبز لجنی و یا تیره میشود که در هر دو حالت باید آب را عوض کنید.
  5. • ممکن است روزانه چند بار مجبور شوید ظرف بخصوصی را تعویض آب داشته باشید.
  6. • هر زالو در یک ماه چندین بار پوست اندازی انجام میدهد.
  7. • بهتر است برای ضد عفونی کردن آب و ظرف ها و همچنین تامین املاح مفید آب ، به آب حاوی زالوها محلول آب نمک دریا ۵ الی ۱۰ درصد اضافه کنید ( نحوه ساخت محلول ۱۰% در پایین همین مطلب ارائه می‌شود از این محلول برای آب تصفیه شده استفاده باید کرد چون فاقد املاح مفید می باشد)
  8. • برای هر یک لیتر آب تقریبا یک قاشق چای خوری محلول ۱۰ درصد آب نمک دریا بایستی اضافه نمود.
  9. • زالوهایی که در داخل هر ظرفی به دلایل مختلف می میرند باید بلافاصله از آب جدا شده و از فارم خارج گردند.
  10. • دمای قرنطینه زالوها بایستی کمتر از ۱۷ درجه سانتیگراد باشد.
  11. • بعد از قرنطینه باید زالوها را تغذیه کرد.
  12. • هر از گاهی ظرف حاوی آب زالوها را به طور کامل شستشو کنید و زالوها را در ظرفی جدید قرار دهید.
  13. • سعی کنید حتی المقدور فارم پرورش زالوی شما از سر و صدا و تنش‌های فیزیکی و یا حتی آلودگی های شیمیایی بدور باشد.
  14. • هر کسی را داخل فارم پرورش زالوی خود راه ندهید.
  15. • بهداشت را به بهترین نحو ممکن رعایت کنید.
  16. • آمار دقیق زالوهای خود را داشته باشید.
  17. • از آب سالم برای زالوها در تمام پروسه ها بخصوص قرنطینه استفاده کنید.
  18. • از تعویض ناگهانی دمای محیط و یا دمای آب جدا بپرهیزید که این امر باعث تلفات شدید در بین زالوها می‌شود.
  19. • بعد از اتمام دوره ۲۰ الی ۳۰ روزه قرنطینه زالوها ، باید دمای پرورشگاه زالو را به صورت پلکانی هر روز یک الی دو درجه افزایش دهید تا به دمای بالای ۲۵ درجه برسد.
  20. • شما بایستی بعد از قرنطینه زالوها را برای تغذیه جدید آماده کنید.

ویدئوی زیر از یوتیوب است


نحوه ساخت محلول آب نمک دریا ( محلول ۱۰ درصد ) چگونه است؟

برای ساخت محلول آب نمک دریایی ۱۰ درصد باید به عنوان مثال برای هر یک لیتر آب ۱۰۰ گرم نمک اصل دریا حل کنید و بعد از حل شدن کامل نمک در آب شما یک محلول ۱۰% آب نمک دریا دارید که می توانید از این محلول برای آب حاوی زالوها استفاده کنید.

در بالا نیز گفتیم که برای هر یک لیتر آب تقریبا یک الی دو قاشق چای خوری از این محلول را بریزید تا هم املاح مفید آب برای زالوها تامین گردد و هم بتوانید ضدعفونی مناسبی داشته باشید. ( البته از این محلول برای آب تصفیه شده استفاده باید کرد چون فاقد املاح مفید می باشد )
ناگفته نماند که سعی کنید در مصرف محلول آب نمک دریایی ۱۰ درصد زیاده روی نکنید .

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قرنطینه کردن زالوها پیشنهاد میکنیم مطالب مختلف سایت ایران زالو دات کام را مطالعه کنید ما در بسته آموزشی نیز به طور کامل و قدم به قدم و به صورت اصولی و تصویری قرنطینه کردن تمامی زالوها را آموزش داده ایم.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

همانطور که در محتوای بالا اشاره شد باید بعد از قرنطینه کردن زالوها و بعد از اطمینان از سلامت آنها نسبت به تغذیه صحیح زالوهای خود اقدام کنید.
تغذیه از مهمترین مراحل در طول پروسه پرورش و تکثیر زالو طبی به شمار می رود که در خانه بسیاری از پرورش دهندگان در این زمینه بنا به دلایل مختلف مشکل دارند.

عامل اصلی تلفات در بین اکثر پرورش‌دهندگان تغذیه غلط می باشد پس حواستان را جمع کنید و سعی کنید تغذیه را به بهترین نحو ممکن و با بالاترین کیفیت انجام دهید.
ما بارها این موضوع را گوشزد کردیم که برای تغذیه بایستی از خونی سالم و همچنین از تجهیزاتی عاری از هرگونه آلودگی استفاده شود و همچنین کلیه مراحل تغذیه را به درستی باید انجام داد.


تغذیه زالو باید چگونه انجام شود؟

در زمینه اهمیت تغذیه زالو باید گفت که اگر بخواهیم در مورد تغذیه زالو مطلب بنویسیم کتابی حاوی صدها صفحه خواهد شد.
سعی کردیم در قالب مقالات مختلف بحث تغذیه زالو را به علاقمندان این حرفه ارائه دهیم که پیشنهاد میکنیم بخش مقالات سایت را به دقت مطالعه نمایید.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

در زمینه آموزش تخصصی تغذیه زالو نیز می توانید با اطمینان کامل از پکیج آموزشی قدم به قدم پرورش و تکثیر زالو طبی استفاده کنید.

هر زمان که میخواهید زالوهای خود را تغذیه کنید باید مقدماتی را آماده کنید بعد از آنکه از گرسنه شدن زالوها مطمئن شدید نسبت به تهیه خون سالم از کشتارگاه اقدام میکنید.
قبل از تهیه خون بایستی تجهیزات و وسایل تغذیه را آماده کنید و آنها را شستشو داده تا بلافاصله بعد از تهیه خون عمل تغذیه تمامی زالوها را انجام دهید.


گرفتن خون از کشتارگاه چگونه است؟

شما باید خون اسب یا شتر و یا گاو را برای تغذیه زالوها انتخاب کنید و سعی کنید از خون گوسفند و بز و یا مرغ و خروس استفاده نکنید.
غالباً در تمامی شهرها و استانها خون گاو را راحت تر می توان تهیه کرد بعد از مراجعه کردن به کشتارگاه و هماهنگی‌های لازم بایستی نسبت به تهیه خون و ریختن آن در ظرفی که قبلا آن را آماده کرده اید اقدام کنید.

9
پرورش و تکثیر زالو

با توجه به تعداد زالوهایی که دارید باید حجم مشخصی از خون را تهیه کنید به عنوان مثال اگر هزار عدد زالو دارید تقریبا ۲ الی ۳ لیتر خون لازم دارید.
سعی کنید در زمان تهیه خون جهت جلوگیری از لخته شدن آن از آمپول های هپارین و یا هر ماده شیمیایی دیگر استفاده نکنید. بهترین روش برای جلوگیری از لخته شدن خون ها روش میکس خون می باشد که به طرق مختلف انجام میشود.
شما می توانید بلافاصله بعد از تحویل گرفتن خون نسبت به هم زدن آن با یک وسیله خارجی و یا ریختن پرل ( ساچمه های شیشه ای یا پلاستیکی کوچک ) داخل خون از لخته شدن آن جلوگیری کنید.
بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه مقداری از خون لخته میشود و باید آن را توسط صافی جدا کرد و میزان خونی که برای شما باقی می ماند برای تغذیه هزار قطعه کفایت میکند.
البته می توانید در حین هم زدن خون از حجم تقریبی ۲۰ درصد آبگرم ۶۰ درجه نیز برای جلوگیری از لخته شدن استفاده کنید.
بلافاصله بعد از تهیه خون به پرورشگاه زالو مراجعه کرده و به سرعت نسبت به تغذیه زالوها اقدام کنید.


تغذیه کردن زالوها چگونه است؟

ظرفهایی که شما برای تغذیه نیاز دارید عبارتند از: تشت و الک و همچنین وسایلی مانند ظرف آب گرم و هیتر برای گرم کردن آب

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

ما در اینجا روش تشت و الک را برای تغذیه به طور خلاصه توضیح می دهیم:
به میزان کمتر از یک لیوان یکبار مصرف خون داخل تشت ریخته و الک را داخل آن قرار دهید و تعدادی زالو داخل الک بریزید تا تغذیه کردن از خون را شروع کنند.

زالوها اگر گرسنه باشند بلافاصله مشغول تغذیه از خون می‌شوند ولی اگر گرسنه نباشند از ظرف خارج می شوند البته عوامل دیگری نیز باعث خروج زالوها از ظرف تغذیه می گردد.

لازم به ذکر است که یک ظرف آب گرم تقریبا ۳۰ الی ۳۵ درجه باید زیر ظرف حاوی خون قرار دهید تا از سرد شدن خون جلوگیری کند و خون را در دمای ۳۰ الی ۳۵ درجه نگه دارد.
زالوها بعد از این که از خون تغذیه کردن جثه بزرگتر و درشت تری پیدا کرده و شما بایستی آنها را داخل آبی بیندازید که هم دما با خون تغذیه شده می باشد تا شوک حرارتی به آنها وارد نشود.
زالوهای تغذیه شده در داخل ظرف های قرنطینه قرار گرفته و دوباره به بخش قرنطینه منتقل می شوند و بایستی دما را روزانه ۱ الی ۲ درجه کاهش دهید تا به دمای زیر ۱۷ درجه برسد.

برای دریافت آموزشهای تخصصی و تصویری با قیمتی مناسب می‌توانید از بسته آموزش پرورش و تکثیر زالو بصورت قدم به قدم ایران زالو دات کام استفاده کنید.

یک زالوی بالغ در دمای آب بالای ۲۰ درجه تقریبا بین ۲ الی ۳ ماه یکبار گرسنه می شود پس شما بایستی برای زالوهای بالغ خود هر سه ماه یکبار یک تغذیه داشته باشید.
اما زالوهای کوچک و لارو زالو نیاز کمتری به انرژی داشته و قاعدتاً دیرتر گرسنه خواهند شد اگر در زمینه پرورش لارو زالو فعالیت می کنید باید بدانید که لاروها تقریبا هر صد روز یکبار گرسنه می شوند.( البته در زمینه گرسنه شدن زالو در سنین مختلف پارامترهای زیادی تاثیرات مثبت و یا منفی دارند مانند میزان دما ، میزان تعویض آب و … )
بعد از سپری کردن سه الی پنج دوره تغذیه صحیح و اصولی که به همراه قرنطینه مناسب انجام گرفته است میتوانید زالوهای خود را در سایزهای بزرگتر ( بین آرایشی الی طبی ) به فروش برسانید.

تماس / ایتا / واتساپ / تلگرام 09189644436 هاشمی
کانال ایران زالو در ایتا https://eitaa.com/iran_zalo
ارتباط مستقیم با ما در ایتا https://eitaa.com/smh361iz


برای تکثیر زالو چه باید کرد و یا تکثیر زالو چیست؟

تکثیر یعنی ازدیاد جمعیت زالوها و فرد تکثیر کننده باید با کلیه مراحل تکثیر یک زالوی طبی آشنایی داشته باشد. بخشی از مراحل اجرایی در تکثیر زالو را پرورش زالو تشکیل می دهد پس فردی که در زمینه پرورش زالو تجربه و تخصص و همچنین موفقیت نسبی دارد می‌تواند بسیار راحت‌تر در زمینه تکثیر زالو وارد شود.( پرورش و تکثیر زالو مشترکاتی دارند)

بعد از تهیه کردن زالوهای مولد در تعداد مناسب ( که پیشنهاد ما زیر ۱۰۰۰ قطعه می باشد) شما می توانید در قدم اول قرنطینه زالوهای مولد را انجام داده ( آموزش های مقدماتی که در بالا در زمینه پرورش زالو و قرنطینه کردن ارائه شد) و بعد از آن نسبت به تغذیه زالوهای مولد اقدام کنید.

تقریبا تمامی قواعد و قانون هایی که برای پرورش زالوهای بالغ و یا لارو زالو اجرایی می باشد بایستی برای زالوهای مولد نیز انجام شود با این تفاوت که زالوهای مولد حساسیت بالاتری داشته و توجه خاص‌تری باید به این موجود داشت.

پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

بعد از تغذیه صحیح و اصولی باید زالوهای مولد را دوباره وارد قرنطینه ثانویه کرد در این قرنطینه برخلاف قرنطینه اولیه ( بخش پرورش زالو ) دمارا کمتر از ۱۷ درجه نمی‌کنیم و باید دما بین ۱۷ الی ۲۰ درجه باشد.

مدت زمانی بین ۳ الی ۴ هفته زالوهای مولد تغذیه شده را که در قرنطینه ثانویه به سر می برند نگهداری کرده و بعد از اطمینان از عدم قی کردن و یا مرگ و میر احتمالی می توانیم آنها را برای جفتگیری و زادوولد آماده سازیم.

بهتر است زالوهای مولد بعد از تغذیه در جمعیت های بسیار کوچک ( در بخش قرنطینه ثانویه ) به مدت ۳ الی ۴ هفته نگهداری شوند.
به عنوان مثال می توان زالوهای مولد را به تعداد ۱ الی ۵ عدد در داخل هر ظرف ۵ لیتری که حاوی ۳ لیتر آب می‌باشد نگهداری کرد.
بعد از اتمام زمان قرنطینه ثانویه میتوانید نسبت به افزایش دما به صورت پلکانی تا دمای ۲۵ درجه اقدام کنید و همزمان بخش تکثیر را که شامل وان ها می‌باشد آماده‌سازید.

نحوه جزیره سازی و آماده سازی بخش تکثیر زالوها چگونه است؟

بهتر است از وان و یا آکواریوم برای بحث تکثیر زالوها استفاده کنیم. سعی کنید از وان های پلاستیکی که ارتفاع کوتاهی دارند برای این موضوع استفاده کرده و بعد از تعبیه خروجی آب در کف این وان ها نسبت به ساخت جزیره ها اقدام کنید.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

جزیره سازی در یک وان پلاستیکی به این صورت می باشد که در ابتدا باید سکویی را برای ارتفاع دادن جزیره از آب حاوی وان درست کنیم که می‌توانید این سکو را بنا به سلیقه خود از وسایلی مانند سبد میوه پلاستیکی ، آجر سفال و… استفاده کنید سپس بر روی آن مقدار مشخصی خزه سالم و تمیز قرار دهید.

کل این پروسه را جزیره سازی می‌گویند که زالوهای مولد بعد از جفتگیری در این خزه ها پیله گذاری انجام میدهند. وقتی دمای قرنطینه ثانویه شما بعد از رعایت اصول پلکانی افزایش دما به دمای تقریبی ۲۵ درجه رسید می توانید زالوها را به بخش تکثیر منتقل کرده و با توجه به میزان آب داخل وان ، آنها را رهاسازی کنید.

مشخص است که بایستی از خروج زالوها از وان جلوگیری به عمل آید و می توانید از روش های مختلف برای جلوگیری از خروج زالو از وان اقدام کنید. ما در مقاله به همین مضمون در سایت در این زمینه آموزش ارائه داده ایم.

نکته ای که بایستی به آن اهمیت ویژه‌ای داشت این است که آب داخل وان ها باید هم دما با آب قرنطینه در روز نهایی باشد به زبان دیگر بایستی شوک دمایی به هیچ وجه به زالوهای مولد وارد نشود.
زالوهای مولد بعد از قرار گرفتن در فضای جدید شروع به جفت گیری کرده و تقریبا این جفت گیری ها ۱ الی ۳ هفته طول می کشد و سپس یک ماه بعد از جفت گیری شروع به پیله گذاری می کند.


پیله و یا کوکون چیست؟

در داخل پیله و یا همان کوکون بچه زالوها قرار دارند و هر زالوی مولد می‌تواند در هر دوره زایش بین یک الی ۴ پیله قرار دهد. داخل هر پیله بین ۵ الی ۲۰ بچه زالو وجود دارد.
با یک حساب سرانگشتی می توان محاسبه کرد که هر زالوی مولد در هر دوره زادوولد می تواند تقریبا بین ۱۰ الی ۴۰ بچه زالو به وجود آورد.

نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست؟
پرورش و تکثیر زالو

بعد از اینکه پیله گذاری ها شروع شد شما بایستی بین ۳ الی ۵ روز یکبار نسبت به جمع آوری پیله ها اقدام کنید و آنها را در شرایطی خاص نگهداری کرده تا شرایط برای خروج بچه زالوها از پیله ها مهیا شود.

شرایط نگهداری پیله ها چیست؟

پیله ها را بعد از جمع‌آوری باید در شرایط و یک فضای مناسب نگهداری کنید با توجه به تعداد زالوهای مولدی که دارید باید چندین ظرف مخصوص نگهداری پیله ها اختصاص دهید در پرورش و تکثیر زالو شرایط نگهداری زالوها و یا پیله ها اهمیت بالایی دارد.
می توانید از ظرف های شبیه به پت که تمیز آنها را شسته باشید استفاده کنید در ابتدای امر اطراف این ظرف‌ها را با موانعی که از ورود نور جلوگیری می‌کنند بپوشانید مثلاً می توانید با پلاستیک های تیره دور ظرف ها را ببندید.

بعد از آن مقدار تقریبی ۲ سانتیمتر خزه مرطوب و سپس یک ردیف پیله بر روی آن و دوباره یک ردیف خزه مرطوب یک سانتی متر قرار دهید و این ظرف را در محیطی تاریک و با دمای تقریبی ۲۳ الی ۲۵ درجه نگهداری کنید.
بعد از گذشت ۳ الی ۴ هفته لاروها از پیله ها خارج میشوند اما بهتر است که عمل خروج بچه زالوها توسط خود شما انجام شود ( هچ کردن کوکون ) تا بهتر بتوانید آن‌ها را مدیریت کرده و بعد از شمارش داخل ظرف آب بیندازید.

بچه زالوها بعد از تولد باید در داخل آب قرار گیرند پس باید برای اینکه بچه زالوها آسیب نبینند ظرف هایی را برای این موضوع آماده کنید و درب آنها را با تور و کش محکم ببندید.

این بود خلاصه ای از پروسه تکثیر زالو ناگفته نماند که تکثیر زالو دارای نکات بسیار زیاد و فوت و فن های مختلفی می باشد که اگر بخواهیم به تمامی این موارد اشاره کنیم دهها صفحه مطلب را تشکیل می دهد.

شما می‌توانید زالوهای متولد شده خود را در هر سایزی به فروش برسانید اما بهتر است تا زالوها را به سایز و سن مناسب برسانید و سپس آنها را بفروشید تا سود آوری بهتری نصیب شما گردد.

نکته مهمی که نباید از آن غافل شد این است که اکثر علاقه مندان این حرفه تصوراتی مثبت و عاری از هرگونه احتیاط در قبل از اقدام به کار در این زمینه دارند و تصور می‌کنند که تکثیر زالو بدون هیچگونه مشکلی انجام شده و زالوهای آنها با حداکثر ضریب تکثیر برایشان زاد و ولد خواهند کرد.

دوستان عزیز تمامی تجربیات نشان می دهد که موارد بسیار زیادی دست به دست هم می‌دهند تا شما کمترین سود را در این زمینه داشته باشید ما نمی خواهیم که شما را در این زمینه دلسرد کنیم اما بارها به عزیزانی که در زمینه مشاوره با ما صحبت میکنند گوشزد کرده ایم که سعی کنید با حداقل حجم ممکن پروژه پرورش و تکثیر را انجام دهید تا بتوانید به تمامی نکات و ریزه کاریهای این حرفه اشراف پیدا کنید.

مطمئنا شما نیز می دانید که بعضی از موارد را نمی توان در قالب مقالات و یا حتی فایل های ویدیویی به صورت آموزش به افراد ارائه داد و تنها راه استاد شدن در این زمینه ، تمرین و تمرین و همچنین کسب تجربه های بسیار زیاد می باشد.

امیدواریم شما نیز در این زمینه با کمترین ضرر و زیان و با بیشترین سود آوری به ثروت مناسب برسید.

b 2
پرورش و تکثیر زالو

شناسایی بهتر زالوها برای خرید و فروش( پرورش و تکثیر زالو )

متاسفانه بیشترین حجم خرید زالوها توسط افراد تازه وارد در فصل بهار و تابستان صورت میگیرد و از آنجایی که این افراد دارای تجربه خرید نیستد احتمال خرید بار زالوی نامناسب زیاد می باشد.
در مورد خرید زالو و مشکلاتی که بعد از خرید بوجود میاید چند مورد جهت اطلاع کسانی که تازه وارد کار شده اند ارائه میشود :

نکته مهمی که حائز اهمیت است اینکه حتما از کسانی خرید کنید که سابقه خوبی در این صنعت دارند و مورد تایید هستند و یا خودتان اطمینان کافی به آنها دارید.

۱- در مورد سایزبندی زالو مطالعه کرده و از سایز بندی زالوها اطلاع داشته باشید ( برای خرید ، اسم سایز زالو را نبرید حتما از سانتیمتر استفاده کنید و سفارش بدهید وگرنه بعد از خرید احتمالا به مشکل میخورید، مثلا بگویید زالوی ۶ الی ۸ سانت میخواهم که همان طبی است ) البته نحوه سایز بندی زالوها باید در حالت دراز کش یا شنا لحاظ گردد.
۲- ارسال عکس یا فیلمی از زالوهای مورد معامله از طرف فروشنده ( همه زالوها در عکس یا فیلم در کنار معیاری مانند خط کش و… مشخص باشد فروشنده باید چند عدد زالو در دست گرفته و نسبت به گیرایی و کیفیت آنها برایتان فیلم بفرستد )
۳- حتما با فروشنده طی کنید که در صورت بی کیفیت بودن بار زالو برگشت میدهید.
۴- از سلامت زالوها مطمئن بشوید.( باید سرحال و بدون هیچگونه نکته شک بر انگیز باشند)
۵- وقتی ظرف آب حاوی زالوی گرسنه تکان میخورد و یا دست داخل آب می برید به سمت دست شنا می کنند و اگر گوشه ای بی حرکت بمانند نشان دهنده موارد زیر است : تازه تغذیه شده اند – استرس زیاد دارند – آب خیلی سرد است – بیمارند و …
۶- از نوع و نژاد زالوهای طبی مطمئن شوید ( امروزه نژاد وربانا بسیار کمتر از مدیسا و اورینتال خریداری میشود)
۷- از سلامت ظاهری مانند دفرمگی و … مطمئن بشید.( اگر کوچکترین فرورفتگی یا لکهای سفید مثل جوش یا حتی لکهای سیاه یا هر چیزی که احساس کردید با زالوی سالم تفاوت دارد آن زالو بیمار بوده و احتمال زیاد از بین میرود)
۸- اگر باری خریداری کردید که این مشخصات را داشت و روزهای اول تلفاتشان زیاد بود و بقیه زالوها بیحال بودند یا بدنشان پستی و بلندی داشت فورا بار را برگشت بدهید چون درمان زالوی مریض امکانپذیر نیست و یا خیلی سخت می باشد.


اگر شما نیز در این زمینه نظری دارید و فکر می کنید عوامل دیگری از اهمیت بالایی برخوردار هستند می توانید در مورد نکات ساده اما مهم پرورش و تکثیر زالو برای افراد تازه کار چیست نظر خود را ارائه دهید.

پرورش و تکثیر زالو را از گروه ایران زالو فرا بگیرید
در جریان باشید که بسته آموزشی و کاربردی پرورش و تکثیر زالو بصورت کامل و گام به گام ارائه شده است.

سی دی آموزش پرورش زالو
پرورش و تکثیر زالو

‫10 نظر

  • Lesani گفت:

    سلام.بسیار ممنونم از مقاله شما.

    • admin گفت:

      سلام.
      امیدوارم مفید واقع شود.

    • حسن حسن نژاد عارفی گفت:

      سلام
      آیا میشود از زالوی استفاده شده بعد از دو یا سه ماه دیگر استفاده کرد
      لطفاً پیامک یا به ایتا پاسخ بدهید
      09158038514

    • سلام. برای همان فرد میتوان استفاده کرد

  • سیما سهرابی گفت:

    سلام مقاله کاملی بود لذت بردم
    میتونم با شما همکاری کنم میخوام تازه پرورش زالو رو راه اندازی کنم در زاهدان زندگی میکنم.
    آموزش حضوری هم دارید ؟؟

  • مهدی گفت:

    بسیار بسیار از شما ممنونم بابت زحماتی که برای این مقاله ی بسیار بسیار مفید و آموزنده و هدایتگر کشیدید
    خدا قوت به شما و همکارانتان

  • آتوسا گفت:

    خیلی خوب بود ممنون

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *